Over de website en organisatie

De website uitvaartverzekeringenvergelijken.net is in het leven geroepen om online vergelijk- en afsluit gemak te vergroten voor de consument. Dit kan volgens ons door een duidelijk en transparante een vergelijk module aan te bieden dat ook klopt met de huidige tijd waarin we leven.Kies hieronder:

Op deze pagina:

beoordeling

Waarom ons – Uitvaartverzekeringenvergelijken.net ?
Van de 13 stemmen, Is de score 4.6 s (gemiddeld)

Keurmerken

Op deze website hebben we alleen de meest populaire uitvaart verzekeraars opgenomen in de vergelijk module. De uitvaartverzekeraars hebben regelingen met de verzorgers van de uitvaart. Deze uitvaartverzorgers zijn in het bezit van belangrijke keurmerken zoals stichting keurmerk uitvaartzorg. Ook de uitvaartverzekeringen zijn aangesloten bij belangrijke instanties zoals KiFid.Keurmerk

keurmerk klantgericht verzekeren

Klantgericht
Verzekeren


Keurmerk

marieke van dijk

Uitvaartzorg
Stichting


Keurmerk

uitvaart certificaat keurmerk

Uitvaart Certificaat
Nederland


Keurmerk

kifid financiele klachteninstituut.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Over ons

Ons team bestaat uit 2 / 3 mensen. Toch werken we (veel) samen met mensen die in de uitvaartbranche werkzaam zijn. Dit zijn professionals die de taal van het vak spreken. Informatie proberen we altijd te schrijven om personen te helpen. Het laatste wat we willen is het opdringen van een verzekering.


Bart Moore

Thuis in de uitvaartbranche. Auteur van de kennisbank, realiseren van up-to-date website modules voor de website.


Nick Walgers

Optimalisatie voor de website. Zoals het zoekverkeer, en bezoekersstroom. Alles om de bezoeker blij te maken.


Hans Brinkman

Veel betrokken bij de artikelen en publicaties van deze website. Voor de website een hoog gewaardeerde tekst schrijver.


Nieuwe collega

Denk jij dat je iets kunt bijdragen aan de website en wil je hiervoor een vergoeding? Neem dan contact met ons op …
Geen belangen of verplichtingen

De oprichters van deze website hebben geen belangen of verplichtingen bij verzekeraars, daarom kunnen wij u op een onafhankelijke en betrouwbare manier informeren. uitvaartverzekeringafsluiten.net/ is niet ingeschreven bij het AFM en kunt u daardoor alleen informeren over het aanbod van de verzekeraars. Voor persoonlijk advies kunt u zich wenden tot de uitvaartverzekeraars.

Aanbieders uitvaartverzekering

Het gebruik van onze website is volledig gratis voor consumenten, de informatie & vergelijkingsmodules kunnen dus altijd gratis worden geraadpleegd. De oprichters van uitvaartverzekering afsluiten zijn al 12 jaar actief op het gebied van vergelijkingen & uitvaartverzekering. In de loop der jaren hebben wij geleerd hoe wij onze bezoekers kunnen voorzien van een kwalitatief en laaggeprijsd aanbod. Onze vergelijkingen zorgen ervoor dat u enorm veel geld kunt besparen op uw verzekeringen.

Ervaring

Het gebruik van onze website is volledig gratis voor consumenten, de informatie & vergelijkingsmodules kunnen dus altijd gratis worden geraadpleegd. Uitvaartverzekeringenvergelijken.net- vergelijken wordt gefinancierd door de verzekeraars. Op het moment dat u via onze vergelijker een uitvaartverzekering afsluit, dan krijgen wij hiervoor een eenmalige vergoeding.

Uitvaartverzekeringenvergelijken.net is een website waarop uitvaartverzekeringen met elkaar vergeleken worden. Hier bieden wij onze informatie over verschillende verzekering- vormen in de uitvaartverzekering. Dit is handig om te weten als u verzekeringen wilt gaan vergelijken bijvoorbeeld. Wij willen de consument helpen bij het maken van een keuze. Wij hebben geen verplichtingen bij bepaalde verzekeraars en kunnen we dus objectief en statisch uitvaartverzekeringen vergelijken en inzichtelijk maken. Voor inhoudelijke vragen omtrent de producten en aanbieders verwijzen wij u door naar de uitvaartverzekering aanbieders. Wij bemiddelen niet en kunnen om deze reden deze vragen niet beantwoorden!