Hier vind je algemene informatie over de uitvaartverzekering: BudgetuitvaartPolis. Ook kun je hier de premie vergelijken & Polisvoorwaarden downloaden.

BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekering

Budgetuitvaartpolis is in begin 2015 gestart met het aanbieden van (budget) uitvaartverzekeringen. Met deze nieuwe uitvaartverzekering positioneert BudgetUitvaartPolis zich als een laagdrempelige uitvaartverzekering, die vooral jongeren aanspreekt. Budgetuitvaartpolis geeft aan dat ze veel ervaring hebben met uitvaartverzekeringen en de verzorgingen van de uitvaart. Dit komt ook omdat ze onderdeel zijn van DELA, die één van de meest afgesloten uitvaartverzekeringen van Nederland kent. Waarom de kosten laag kunnen blijven van Budgetuitvaartpolis is simpel. Het doel is om een goedkope uitvaartverzekering te kunnen garanderen waarvan toch alles betaald kan worden. Op kwaliteit wordt er niets ingeleverd. Met goedkoop bedoelt Budgetuitvaartpolis dat ze de premie die je per maand betaald laag houden. Volgens diverse media blijkt dat Budgetuitvaartpolis één van de goedkoopste maandpremie uitvaartverzekering is van Nederland kan zijn bij bepaalde natura pakketten. Bij Budgetuitvaartpolis heb je altijd een Natura uitvaartverzekering.

beoordeling

BudgetUitvaartPolis Uitvaartverzekering Vergelijken
Van de 14 stemmen, Is de score 4.5 s (gemiddeld)


BudgetUitvaartPolis uitvaartverzekeringDirect uw premie berekenen »
  • Al verzekerd vanaf €1,96 per maand
  • Nieuwe kijk op de uitvaartverzekering
  • Onderdeel van DELA
  • [ premie berekenen ]
uitvaartverzekering team

Polisvoorwaarden en Brochures – Budgetuitvaartpolis

Uitvaartpakketten van Budgetuitvaartpolis


Pakket 1: Budget Uitvaart


Als je zo min mogelijk geld wilt uitgeven aan je uitvaart. Denk aan een digitale rouwkaart. Dit bespaart druk en verzendkosten. Of een uitvaartkist van karton. Dit is voordeliger en beter voor het milieu. Het uitvaartpakket ‘budget uitvaart’ heeft vaak gen rouwvervoer. Maar nabestaanden lopen of fietsen naar bijvoorbeeld een plek dat fijn aanvoelt.

Met een budget- uitvaart verzekering ben
je voor : € 4.000,- verzekerd voor kosten van de uitvaart. De nabestaanden kunnen zelf beslissen wat ze met het bedrag doen. Let wel op want nabestaanden moeten rekening houden met de keuzes. Deze zijn standaard keuzes. Als nabestaanden er voor kiezen om een duurdere kist te gebruiken voor de plechtigheid. Maar dit kost extra geld en is bijna al het geld al op.

Nabestaanden regelen dus zelf de uitvaart. Verzorging en opbaren van de overledenen kunnen worden betaald. Ook een (korte) uitvaartdienst in een uitvaartcentrum. Nabestaanden kunnen ook kiezen om een gratis geregelde locatie via via te regelen voor de uitvaart dienst. Een algemeen graf voor 10 jaar of de crematie zijn ook vergoed als er niet wordt afgeweken van de standaard budget prijzen. Hierdoor is de maandpremie zo laag.Budget uitvaartverzekering
» Verzekerd bedrag € 4.000,-
» Vrij te besteden aan uitvaartkosten
» Vrije keus uitvaartverzorger *
» Nabestaanden (kunnen) de uitvaart zelf regelen

* Mits overleg Budgetuitvaartpolis

Voordelen

✓ Tot 18 jaar meeverzekerd
✓ Lage premie per maand
✓ Alles is vrij te kiezen
✓ Direct Verzekerd

Nadelen

⊗ Eenmalig € 82- distributie kosten
Nu deze premie berekenen / afsluiten »


Pakket 2: Gemiddelde uitvaart

Als je wilt dat nabestaanden voldoende keus hebben en dat ze kunnen regelen wat ze willen. Maar ook als je niet teveel geld wilt uitgeven aan je uitvaart.

Met een Gemiddelde uitvaart van Budgetuitvaartpolis ben je verzekerd voor
€ 6.000
. Deze kosten kunnen nabestaanden gebruiken voor kosten voor de uitvaart. Je kunt denken aan het inschakelen van een uitvaartverzorger die de gehele uitvaart regelt. De verzorging van de overledenen en het opbaren kunnen worden bekostigd.

Er kan worden gekozen voor een iets luxere kist. Je kunt met de gemiddelde uitvaart pakket een locatie uitzoeken die veilig en fijn aanvoelt waarbij de catering is vergoed. Zo kun je een persoonlijke uitvaart garanderen zonder dat er hele hoge premies betaald moet worden.Gemiddelde uitvaartverzekering
» Verzekerd bedrag € 6.000,-
» Vrij te besteden aan kosten
» Vrije keus uitvaartverzorger *
» Iets luxere kist
» Uitvaartverzorger inhuren

* Mits overleg Budgetuitvaartpolis

Voordelen

✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Lage premie per maand
✓ Makkelijk snel verzekeren
✓ Alles is vrij te kiezen

Nadelen

⊗ Eenmalig € 82- distributie kosten
Nu deze premie berekenen / afsluiten »


Pakket 3: Luxe uitvaart

Het pakket luxe uitvaart is voor als je een uitvaart wilt dat past bij de leefstijl van de overledenen. Bijvoorbeeld als iemand zijn hele leven bij een voetbal club actief is geweest, is het misschien gewenst dat iedereen bij de club een laatste groet kan komen brengen.

Je bent bij een luxe uitvaart van BudgetuitvaartPolis verzekerd voor € 10.000,-. Dit geeft meer vrijheid in keuzes voor nabestaanden. Nabestaanden kunnen van het verzekerd bedrag (€ 10.000) bijvoorbeeld een bijzondere uitvaartkist kiezen. Maar ook een speciale locatie, een band, wijn- bitterballen en een rouwstoet met rouwvervoer.

Uiteraard kunnen nabestaanden ook een uitvaartverzorger inschakelen voor het begeleiden of helpen van de uitvaart, tijdens de emotionele zware tijd. Een grafsteen of Urn kan ook met dit bedrag worden betaald. Plus het opbaren en verzorgen van de overledenen.Luxe uitvaartverzekering
» Verzekerd bedrag € 10.000,-
» Een vrij te besteden bedrag
» Vrije keus uitvaartverzorger *
» Geen zorgen om kosten
» Bijzondere kist
» Zelf Uitvaartverzorger kiezen

* In overleg met Budgetuitvaartpolis

Voordelen

✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Lage premie per maand
✓ Makkelijk en snel afsluiten
✓ Alles is vrij te kiezen

Nadelen

⊗ Eenmalig kosten € 82-
Nu deze premie berekenen / afsluiten »


Pakket 4: Flexibel uitvaart


De uitvaart flexibel verzekering, van budgetuitvaartpolis is gemaakt om mensen zelf de keus te geven over het bedrag dat verzekerd moet worden Met het pakket: Flexibele Uitvaart van BudgetUitvaartPolis kun je een bedrag verzekeren tussen de € 1.000,- en € 15.500,-

Voordat je deze uitvaartverzekering afsluit is het belangrijk om een schatting te maken van het bedrag dat je wilt verzekeren. Je kunt hiervoor het beste je uitvaartwensen op een rij zetten. Zo krijg je een idee hoeveel de uitvaart ongeveer gaat kosten, en dus voor welk bedrag je het beste de uitvaart moet verzekeren.Flexibel uitvaartverzekering
» Flexibel bedrag vanaf € 1000,-
» Tot € 15.000,- uitvaart verzekeren
» Zelf bedrag bepalen
» Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Voordelen

✓ Kinderen meeverzekerd
✓ Lage premie per maand
✓ Makkelijk en snel afsluiten
✓ Alles is vrij te kiezen

Nadelen

⊗ Eenmalig € 82- distributie kosten
Nu deze premie berekenen / afsluiten »


Meer BudgetUitvaartPolis


Monuta heeft een scherpe premie neergezet waar we erg te spreken over waren. Daarnaast betaal je tot je 85e maandelijks premie en niet je leven lang. Bij sommige verzekeraars is dit namelijk wel het geval. Een ander positief punt vonden we het feit dat kinderen gratis zijn meeverzekerd.

De website werkt vlot en is overzichtelijk. Al met al een juiste keus voor een uitvaartverzekering. Voor de meeste consumenten van de consumentenbond zou Monuta de beste keuze zijn.

Vragen @ BudgetUitvaartPolis

Het gebeurt vaker dat u niet gelijk uw vraag er bij ziet staan. Als dit het geval is raden wij te gaan naar onze speciale pagina; Zie hiervoor Veel gestelde vragen bij een uitvaartverzekering voor meer informatie.