Algemene informatie over de uitvaartverzekering van Axent. Scroll naar onderen voor polisvoorwaarden, links- downloads & vergelijkingen van Axent uitvaartverzekering…

Uitvaartverzekering Axant

Met een uitvaartverzekering van Axent bent u verzekerd van een uitvaart. Bij Axent uitvaartverzekering, is het momenteel de enige optie waarbij u een geldbedrag- dus een kapitaal verzekering voor uw uitvaart te verzekeren, hierbij wordt een geldbedrag uitgekeerd aan nabestaanden. Er worden dus géén producten, of uitvaart- dienstpakketten verzekerd bij een Axent uitvaartverzekering. Komt u te overlijden betaalt Axent aan nabestaanden als er aanspraak wordt gemaakt op het geldbedrag. Het afgesproken geld- bedrag wordt uitgekeerd aan betrokkenen en nabestaanden. Dit geldbedrag kunt u en nabestaanden gebruiken, om de uitvaart te bekostigen. 100% afgesteld op uw wens of eisen berust.

Met een uitvaartverzekering van Axent kunt u dus een uitvaart- / geldbedrag verzekeren tot ongeveer € 15.000,- en voor een minimaal geld-bedrag vanaf €3.000,- bent u verzekerd voor (standaard) uitvaartkosten. Wilt u weten wat u betaald aan premie per maand? dan kunt u via de website de uitvaartverzekering van Axent berekenen. Aan de hand van het bedrag waarvoor u zichzelf en de uitvaart wilt verzekeren, hoeveel de premie per maand zal gaan kosten. Heeft u in de toekomst andere wensen of aanpassingen? dan kunt u de rekenmodule gebruiken om uw premie te berekenen. En een nieuwe indicatie van dekkingen, kosten, uitvaartwensen aanpassen obv uw wensen voor de uitvaart.

Axent uitvaartverzekering specialist

Index uitvaartverzekering: Axent

» Downloads
» Axent uitvaartverzekering
» Meer Yarden
» Vragen?
Axent uitvaart verzekeringDirect uw premie berekenen »

Axent Uitvaartverzekering,

  • Opgericht in 1846
  • goede keuze uitvaartverzekering
  • [ premie berekenen ]
uitvaartverzekering vrouw axent

Hallo! Ik bewaak uw downloads van de uitvaartverzekering van Axent, zoals polisvoorwaarden en brochures….

Aantal mensen geholpen per kwartaal
1971

 

Downloads Axent uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering Axent pakketten


Pakket 1: Axent Uitvaartverzekering


Bij Axent uitvaartverzekeringen– is het alleen mogelijk om een kapitaal uitvaartverzekering af te sluiten. U krijgt dus betaald wanneer u komt te overlijden. De uitvaartverzekering van Axent biedt zekerheid, en snelle uitkering indien daar beroep op gedaan wordt. Bij een uitvaartverzekering van Axent worden er dus verder geen diensten of producten verzekerd. Wel heeft u snelle afwikkeling en uitkering van het geldbedrag wat u wilt verzekeren. U kunt dus enkel een kapitaal verzekering afsluiten…

Nu deze premie berekenen / afsluiten »

Axent Uitvaartverzekering kapitaal
> Een geldbedrag is gegarandeerd
> Tussen de € 3000,- en € 25.000,- verzekeren
> Vrij te besteden bedrag
> Verzekerd uitvaart- bedrag is vrij besteedbaar
> Voorschot bij ziekte indien terminaal
> Kinderen meeverzekerd tot 18e = gratis
> Binnen 2 / 3 minuten verzekerd online

Voordelen

✔ Tot 18e kinderen, gratis meeverzekeren
✔ Snelle afwikkeling uitkering.
✔ Geldbedrag voor uitvaart vrij te besteden
✔ Voorschot bij terminale ziekte’s
✔ Medische acceptatie = makkelijk
✔ Altijd is de keus van uitvaartverzorging vrij

Nadelen

X Alleen uitkering in geld
X Tot 70e leeftijd verzekerenAxent uitvaartverzekeringen

verzekerings adviseur axent

Meer Axent uitvaartverzekering


U kunt simpel en snel een Axent uitvaartverzekering premie berekenen en daarnaast ook de uitvaartverzekering van Axent afsluiten. Op deze website kunt u bijna overal een Axent uitvaartverzekering premie berekenen. Het voordeel van de website is niet dat u alleen kunt afsluiten, maar dat u juist veel informatie kunt vinden. Download indien nodig; brochures- polisvoorwaarden, informatie & andere handige documenten. Ook kunt u zien wat voor keuze u heeft in de verzekeringsvormen. Het verzekeren of afsluiten van de uitvaart verzekering kan ook via de berekenen module, dit kost gemiddeld minder dan 3 min. Op het moment dat u vragen hebt over de verzekering kunt u onderaan deze pagina kijken Klik op de knop hieronder om meer over de Axent uitvaartverzekering te lezen.

meer informatie »

Uitvaartverzekering- Axent vragen

Het gebeurt vaker dat u niet gelijk uw vraag er bij ziet staan. Als dit het geval is raden wij te gaan naar onze speciale pagina; Zie hiervoor Veel gestelde vragen bij een uitvaartverzekering voor meer informatie.

Uw uitvaart is persoonlijk en daarom verschillen de kosten ook per persoon. Monuta biedt verschillende soorten verzekeringen aan. Aan de hand van uw wensen kunt u bepalen wat uw verzekerd bedrag bijvoorbeeld moet zijn.
Bovenaan deze pagina kunt u de polisvoorwaarden, brochures of overige documenten vinden pér uitvaart verzekerings pakket.

Nu deze premie berekenen / afsluiten »