Algemene informatie, scroll naar onderen voor links + downloads & vergelijking van Ardanta uitvaartverzekering…

Uitvaartverzekering Ardanta

De oprichting van Ardanta was in 1965. In die tijd is Ardanta onder de orspronkelijke naamgeving: ‘Algemene Nederlandse Begrafenisverzekering en Verzorgingsmaatschappij’ ofwel ‘ANBV’ opgericht. In 1982 werd Ardanta overgenomen door AMEV. Samen met A.S.R leven / of uitvaartverzekering N.V. is Ardanta onderdeel van A.S.R Nederland N.V. En A.S.R, is één van de grootste verzekeraars van Nederland.
.
.
.
.
.
Ardanta valt onder de vleugels van ASR Nederland N.V. Opvallend is dat Ardanta uitvaartverzekering, geen traditionele uitvaartverzekeraar is. Ardanta lijkt een juiste scherpe focus / behoefte te hebben om om de mensen daadwerkelijk te helpen. De uitvaart verzekering van Ardanta regelt naast de bekende geldzorgen, kosten of risico’s ook praktische zaken. Bijvoorbeeld wat voor muziek er worden gespeeld tijdens de uitvaart? Wat er met mijn huisdier gebeurt na overlijden en waar u de uitvaart wilt laten plaats vinden. Zo probeert Ardanta uitvaartverzekering dus niet alleen geld- zorgen maar ook praktische zaken, te ontlasten.
Ardanta verzekeren

Ardanta uitvaartverzekeringenDirect uw premie berekenen »

Ardanta Uitvaartverzekering ,
De Ruyterlaan 8
7511 JH Enschede
053 – Muis hier

  • Opgericht in 1965
  • Bekend als uitvaartverzekeraar
  • [ premie berekenen ]
uitvaart vrouw ardanta

Hallo! Ik bewaak Ardanta polisvoorwaarden & brochures van de uitvaart verzekering van Ardanta….

Delen op socialmedia

beoordeling

Ardanta uitvaartverzekering vergelijken
Van de 18 stemmen, Is de score 4.1 s (gemiddeld)

Downloads Ardanta uitvaartverzekering

Paketinhoud: Ardanta Uitvaartverzekering


Pakket 1: Uitvaart geld garant


De “uitvaart geld garant” uitvaartverzekering van Ardanta, waarbij uw nabestaanden een verzekerd geld bedrag ontvangen na overlijden. De nabestaanden dient de rekening aan de uitvaartverzorger betalen. De basis kenmerken van ‘Geld Garant Uitvaartplan’ zijn in het rechter kolom te vinden…

Nu deze premie berekenen / afsluiten »

Pakket #1 : 'uitvaart Geld Garant'
» Tot € 15.000,- uitvaart verzekeren
» Enkel 3 Gezondheidsvragen bij afsluiten
» Uitvaart verzorging door wie u wilt
» bepaal nu zelf aan wie wordt uitgekeerd
» Emotionele nazorg

Voordelen

✔ Vrije keuze van uitvaartverzorger
✔ Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
✔ Geld is vrij te besteden

Nadelen

X Maximale leeftijd 70 jaarPakket #2 : 'uitvaart Geld Geregeld'
» uitvaart verzekeren tot € 15.000
» standaard € 7.000 verzekerd bij uitvaart
» Slechts 3 Gezondheidsvragen
» Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
» Monuta verzorgt de uitvaart

Voordelen

✔ Vrije keuze van uitvaartverzorger
✔ Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
✔ Uitvaart wordt 100% geregeld

Nadelen

X Maximale leeftijd 70 jaar


Pakket 2: Uitvaart Geld Geregeld


Geld Geregeld uitvaart verzekering van Ardanta. Het grootste voordeel is dat de nabestaanden geen rekeningen zien. Géén rekeningen voor het bedrag dat u de uitvaart wilt verzekeren. De Ardanta uitvaartverzekering, waarbij de uitvaartverzorger geld ontvangt om uw uitvaart te regelen. Dit is uw gewenst verzekerd bedrag. De basis / hoofd kenmerken van het Geld Geregeld Uitvaartplan zijn in het linker kolom te vinden..

Nu deze premie berekenen / afsluiten »


Pakket 3: Uitvaart Zorg Garant


Met een ‘uitvaart zorg garant’ Uitvaartverzekering van Ardanta bent u verzekerd van, standaard pakket (uitvaart) diensten. De uitvaartverzorging, regelt producten of dienst(en) van uw / de uitvaart. Wellicht, een groot voordeel is dat de hoogte van de rekening voor de uitvaart- diensten de nabestaanden niet zien.

Nu deze premie berekenen / afsluiten »

Pakket #3 : 'uitvaart zorg garant verzekering'
» Verzekerd maximaal € 1.955.
» Emotionele nazorg t.w.v € 500.-
» Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
» Slechts drie gezondheidsvragen
» Zelf premie termijn bepalen

Voordelen

✔ Slechts 3 gezondheidsvragen
✔ Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
✔ Zelf premie termijn kiezen
✔ één belletje is geregeld

Nadelen

X Maximale leeftijd 70 jaar<

Meer Ardanta


Bij Ardanta is het kenmerk dat, Ardanta nabestaanden en u voornamelijk wilt helpen omtrent het verzekeren van uw uitvaart. Ardanta ontlast naast de geld zorgen, ook de praktische zaken voor u en uw nabestaanden. Uiteraard kunt u bij Ardanta een verzekerd geld bedrag verzekeren, maar u kunt ook terecht bij Ardanta voor het regelen en het adviseren over praktische zaken.

Indien u een uitvaart wilt verzekeren, kan Ardanta helpen u een correct inzicht te geven. Bovendien helpt Ardanta uitvaartverzekering bij het in kaart te brengen, van uw persoonlijke wensen. Vragen die kunnen spelen bij veel mensen is bijvoorbeeld: ‘Wat er met mijn huisdier na mijn overlijden’ Of ‘wil ik een grote koffietafel of wat ingetogen tafel’ -‘Waar wil ik, dat de plechtigheid plaatsvind?’ Vooral de vraag ‘welke muziek draai ik tijdens de uitvaart’ komt regelmatig naar voren

meer informatie »

ARDANTA Uitvaartverzekering vragen

Het gebeurt vaker dat u niet gelijk uw vraag over de uitvaartverzekering van Ardanta er gelijk bij ziet staan. Ga voor speciale vragen naar onze meest gestelde vragen over uitvaartverzekering; Zie hiervoor Veel gestelde vragen bij een uitvaartverzekering voor meer informatie.

Uw uitvaart is persoonlijk en daarom verschillen de kosten ook per persoon. Monuta biedt verschillende soorten verzekeringen aan. Aan de hand van uw wensen kunt u bepalen wat uw verzekerd bedrag bijvoorbeeld moet zijn.
Bovenaan deze pagina kunt u de polisvoorwaarden, brochures of overige documenten vinden pér uitvaart verzekerings pakket.

Nu deze premie berekenen / afsluiten »