Uitvaartverzekeringen

Wij hebben de meest populairste verzekeraars opgenomen in het aanbod & vergelijking.

 

Aanbod uitvaartverzekering

Iets onder deze pagina ziet u de verschillende uitvaartverzekeringen. Deze uitvaartverzekeraars hebben wij onder de loep genomen. Bekijk de veelgestelde vragen per uitvaartverzekering en haar documenten / algemene voorwaarde. Ook vind u contact gegevens per verzekeraar.

Monuta is één van de koplopers van alle uitvaartverzekeringen. In de loop der jaren is Monuta veelgevraagd en is Monuta veel gewaardeerd als het gaat om uitvaartverzekeringen. Monuta verzorgd meer dan miljoenen uitvaartverzekeringen.

Ardanta maakt samen met ASR Levensverzekering N.V. deel uit van ASR Nederland N.V. Ardanta biedt een breed spectrum van verzekeringen aan, wij focussen ons op de uitvaartverzekeringen die worden aangeboden. Alle informatie over de Ardanta uitvaartverzekering

Dela komt oorspronkelijk uit Einhoven, deze uitvaarverzekeraar en uitvaartverzorger is opgericht op 11 maart 1937. Dela is de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland. Nog steeds erg populair in Nederland. Bekijk de Dela uitvaartverzekering

Yarden is een bekende afscheidsspecialist en zijn in het bezit van een fors aantal crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra. De vereniging telt bijna 1 miljoen klanten voor de verzekering en er is geen winstoogmerk. Bekijk Yarden uitvaartverzekering informatie

Nuvema is een Nederlandse uitvaarverzekerings- maatschappij die in 1949 in Groningen is opgericht. De oorsprong lag in de Stichting Begrafenisfonds Groningen. In 1958 is de naam veranderd in N.V. Nuvema. Bekijk hier de Nuvema uitvaartverzekering.

Budgetuitvaartpolis is in begin 2015 gestart met het aanbieden van (budget) uitvaart- verzekeringen. Met deze nieuwe uitvaartverzekering positioneert BudgetUitvaartPolis zich als een laagdrempelige uitvaartverzekering, die vooral jongeren aanspreekt.

Uitvaartverzekering volledigheid

Wij proberen altijd met alle uitvaart- verzekeringen op te nemen, helaas is dit niet altijd mogelijk. De meeste uitvaartverzekeraars staan hier wel voor open, en anderen weer niet. Uiteindelijk hebben we daar een selectie op gemaakt, wat wij denken dat de meest gepaste uitvaart- verzekering is voor onze bezoeker. Waar wij online de premie van kunnen berekenen, hebben we geprobeerd op te nemen in ons aanbod van de uitvaartverzekeringen. De gegevens hoe wij aan onze premie komen, kunt u hier vinden. Indien wij de premie van de uitvaartverzekering ook op het internet hebben kunnen berekenen, hebben wij deze geprobeerd op te nemen in ons aanbod van uitvaartverzekeringen. U kunt ook op de pagina kijken, hoe wij de premie berekenen voor onze vergelijker.

Hier kunt u de uitvaartverzekeringen vergelijken op basis van premie, dekking of uitvaart pakket. Hier kunt u in feite een uitvaartverzekering afsluiten & vergelijken. Helaas is het ons niet gelukt om allee uitvaart verzekering aanbieders kunnen opnemen op de website. Dit zou voor onze bezoekers ‘keuze stress’ kunnen geven. Indien wij de premie hebben kunnen berekenen online, is de kans groot dat deze uitvaartverzekering ook op de website staat van uitvaartverzekering vergelijken

Aanbieders uitvaartverzekering

vrouw en man tool om te vergelijken uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekering Aanbod
Van de 14 stemmen, Is de score 3.8 s (gemiddeld)

Natuurlijk kunnen we bij het maken van een vergelijking geen gebruik maken van uw individuele gegevens. In plaats daarvan houden we onze service overzichtelijk door met ijkgegevens te werken. Om onze premies te berekenen hebben we er daarom voor gekozen de gegevens voor een gemiddelde Nederlander te bereiken. In de praktijk komt dat op het volgende neer:

Natuurlijk kunnen we bij het maken van een vergelijking geen gebruik maken van uw individuele gegevens. In plaats daarvan houden we onze service overzichtelijk door met ijkgegevens te werken. Om onze premies te berekenen hebben we er daarom voor gekozen de gegevens voor een gemiddelde Nederlander te bereiken. In de praktijk komt dat op het volgende neer:

begrafenisverzekering

Op Wikipedia vinden we deze interessante links;
Wij hebben een aantal links verzameld op Wikipedia die interessant zijn en waar u meer informatie kunt vinden.

Uitvaartverzekering Hulp menu