Uitvaartverzekering koopsom

Beoordeel dit artikel

Uitvaartverzekering koopsom
Van de 35 stemmen, Is de score 4.7 s (gemiddeld)

uitvaartverzekering koopsom
 • Deel dit

  24-maart-2017 | Bart Moore | 26 x aanbevolen
  leestijd Leestijd: 3 min. Beluister dit artikel.

  Wat is een uitvaartverzekering tegen koopsom? Veel personen die een uitvaartverzekering in geld of een uitvaartverzekering in natura hebben, rekenen hier maandelijks een premie voor. Maar jouw uitvaart ook via een koopsom verzekeren. Je betaalt dan één keer een groter bedrag en je bent voor de rest van je leven verzekerd


  De koopsom voor een uitvaartverzekering

  Het ligt natuurlijk aan je wensen, maar een uitvaart kost vaak rond de 7000 tot 8000 euro. Veel mensen kiezen voor een uitvaartverzekering zodat hun nabestaanden niet met deze kosten blijven zitten. Je kunt natuurlijk een maandelijkse premie betalen, maar het is ook mogelijk om alles in één keer te betalen via een koopsom. Je betaalt dan één keer het bedrag en bent verzekerd.

  Wanneer je één dag later overlijdt heeft de verzekeraar pech en moet de volledige som uitgekeerd worden. Maar wanneer je nog wel erg lang leeft, dan kan de verzekeraar het bedrag laten renderen. Hiermee ben jij er altijd van verzekerd dat jouw uitvaart wordt zoals je het wenst voor het bedrag dat je hebt betaald. De drie grootste uitvaartverzekeraars zoals Yarden en Dela hebben een uitvaartverzekering die je met een koopsom kan hebben. Zo heb je de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden. Deze kan via een koopsom of een maandelijkse premie betaald worden. Met zo’n flexibele uitvaartverzekering kun je er altijd voor kiezen of jij de uitkering in de vorm van geld, diensten of beide wilt.

  DE UITVAART VERZEKEREN VIA EEN KOOPSOM BIJ DELA

  Bij Dela is het mogelijk om jezelf te laten verzekeren via een koopsom. Dat kan met het Dela UitvaartPlan, deze is al vijf jaar door de Consumentenbond uitgeroepen tot de allerbeste uitvaartverzekering voor diensten. Zolang je onder de 84 jaar oud bent kun je hier een uitvaartverzekering via een koopsom afsluiten. Bij Dela is het mogelijk dat het verzekerde bedrag nog groeit door de winstdelingsregeling, maar dit is geen garantie. Ook met het Dela UitvaartPlan via koopsom is er geen verplichting om de uitvaart door Dela te laten regelen. Bovendien kun je tussendoor bijstorten om het verzekerde bedrag te verhogen. Op de site van Dela kun je de koopsom berekenen.

  DE UITVAART VERZEKERING VIA EEN KOOPSOM VAN MONUTA

  Ook bij Monuta kun je een koopsom uitvaartverzekering krijgen. Dit is wel alleen een mogelijkheid met een kapitaalverzekering. Wanneer Monuta de uitvaart verzorgt, dan krijgen je nabestaanden wel een korting op de kosten van de uitvaart. Ook bij deze uitvaartverzekering van Monuta zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Maar ook hier moet je de voorwaarden is goed doorlezen.

  JOUW UITVAARTVERZEKERING AFSLUITEN VIA BUDGETUITVAARTPOLIS

  Budgetuitvaartpolis is ontstaan in 2014 hoort bij Algemeen Belang Verzekeringen. Dit bedrijf is al vanaf 1933 actief in de sectie uitvaartverzorging. Bij Budgetuitvaartpolis kun je alles online regelen, wat de kosten drukt. Budgetuitvaartpolis biedt een naturasommenverzekering aan. Daarmee kunnen jouw nabestaanden elke uitvaartondernemer kiezen en verder ook alles kiezen, maar ze zijn wel verplicht om het geld aan uitvaart te besteden. Er is een keuze of jij jouw verzekering via een koopsom of met maandelijkse premies betaalt. Je kunt de uitvaartverzekering van BudgetUitvaartPolis hier bekijken.


  Meer informatie over de uitvaartverzekering vergelijken?

 • € 7000,-
  Vrij te besteden:
  € 2500,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 48% gekozen
  € 8500,-
  Vrij te besteden:
  € 3000,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 25% gekozen
  € 8000,-
  Vrij te besteden:
  € 8000,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 22% gekozen
  € 7666,-
  Vrij te besteden:
  € 1000,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 4% gekozen
  € 7000,-
  Vrij te besteden:
  € 2500,-
  Kinderen
  Niet mee verzekerd
  Meer informatie Door 2% gekozen
  € 7000,-
  Vrij te besteden:
  € 2500,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 48% gekozen
 • Deel dit

  Dit artikel beluisteren

  Dit artikel kun je beluisteren. Zo hoeft je dit artikel niet te lezen.

  Uw mening telt!
  Deel uw reactie met anderen!

  Laat ons weten wat u van dit artikel vindt. Kunt u zich hierin vinden of heeft het u geholpen? Laat het ons weten!

  Beoordeling

  Deel dit