Uitvaartverzekering voor meerdere personen

Redactie UitvaartUitvaartverzekering Blog0 Comments

leestijd Leestijd: 4 minuten

Standaard wordt de polis van een uitvaartverzekering aangeboden voor één persoon, het is echter zeker wel mogelijk om een uitvaartverzekering voor meerdere personen tegelijk af te sluiten. Het is bij de meeste aanbieders van uitvaartverzekeringen mogelijk om bijvoorbeeld een uitvaartverzekering te nemen voor jou en je echtnoot/echtgenote. Als je meer wilt weten over het afsluiten van een uitvaartverzekering voor meerdere personen, lees dan alle informatie hier verder op deze pagina.

index Inhoudsopgave:


uitvaart en uitvaartverzekering bij meerdere personen

Controleer jouw voorwaarden bij een uitvaartverzekering voor meerdere personen

Heb jij al een uitvaartverzekering afgesloten voor jezelf en wil je dat ook jouw partner of jouw kinderen verzekerd zullen zijn? Dan adviseren wij jou om de voorwaarden van jouw verzekering even na te gaan. Standaard bieden de meeste uitvaartverzekeringen aan dat ook jou kind of kinderen gedekt zullen worden, dat is echter niet altijd zo. Door de voorwaarden van jouw verzekering even na te gaan kom je er al snel achter of jouw kinderen automatisch zullen zijn meeverzekerd met jouw verzekering.
Controleer ook jouw huidige verzekering als jij wilt dat jouw partner mee kan laten verzekeren in jouw uitvaartverzekering.
Kies een verzekering waarmee jij ook je partner of kinderen kan laten mee verzekeren als je nog geen uitvaartverzekering hebt.

Houd rekening met de eisen van jouw uitvaart als je meerdere personen laat verzekeren

Het is belangrijk om de individuele eisen van alle personen onder de verzekering te melden bij maatschappij van jouw uitvaartverzekering als je een uitvaartverzekering voor meerdere personen hebt afgesloten
Als je bijvoorbeeld samen met jouw partner een uitvaartverzekering hebt en jouw partner heeft totaal andere voorkeuren voor zijn of haar begrafenis? In dat geval moet je duidelijk de wensen gaan splitsen. Je geeft hierbij aan wat de wensen van jouw partner zijn voor zijn of haar uitvaart en wat precies jouw wensen zijn. Er kan dan niets fout gaan bij de verzekeringsmaatschappij als dit allemaal duidelijk is.

Wat kost een uitvaartverzekering voor meerdere personen?

Je moet er rekening mee houden dat bij een uitvaartverzekering voor meerdere personen, dat de premie dan wat hoger zal gaan worden.
Doorgaans worden kinderen gratis meeverzekerd onder de uitvaartverzekering, het is echter wel zo dat er wel extra premie betaald moet worden door jouw partner voor de uitvaartverzekering.

De verzekering die jij voor jouw partner afsluit bepaalt hoeveel de huidige premie van jouw uitvaartverzekering zal gaan stijgen. De wensen die jij doorgeeft met betrekking tot jouw uitvaart en de uitvaart van jouw partner zullen de kosten bepalen van de uitvaartverzekering.

Hierdoor is het mogelijk dat de premie van jouw partner wat hoger zal zijn dan jouw premie, omdat simpelweg hij of zij veel duurdere uitvaartwensen heeft dan jij. Doorgaans kan je met een online tool voor het berekenen van de verzekeringskosten simpelweg achterhalen wat jouw totale kosten zullen zijn van jouw uitvaartverzekering. Veel verzekeraars hebben een dergelijke tool op hun website geplaatst, zodat je heel simpel jouw nieuwe premie kan achterhalen.
Wij raden je aan om even de polisvoorwaarden te controleren of om even jouw verzekeringsmaatschappij te bellen of te e-mailen om te achterhalen of jij jouw kinderen gratis kan laten meeverzekeren in jouw uitvaartverzekering.

Monuta uitvaartverzekering € 7000,-Vrij te besteden:
€ 2500,-
Kinderen verzekerd: ja Meer informatie Door 48% gekozen
Dela uitvaartverzekering € 8500,-Vrij te besteden:
€ 3000,-
Kinderen verzekerd: ja Meer informatie Door 25% gekozen
Yarden uitvaartverzekering € 8000,-Vrij te besteden:
€ 8000,-
Kinderen verzekerd: ja Meer informatie Door 22% gekozen
Nuvema uitvaartverzekering € 7666,-Vrij te besteden:
€ 1000,-
Kinderen verzekerd: ja Meer informatie Door 4% gekozen
Ardanta uitvaartverzekering € 7000,-Vrij te besteden:
€ 7000,-
Kinderen verzekerd: nee Meer informatie Door 2% gekozen

In deze vergelijking zie je premiebedragen. De premie is vergeleken met: een man van 30- jaar, (geboortedatum: 20-04-1986) en er is gekozen voor een levenslange looptijd


24 x aanbevolen
Uitvaartverzekering voor meerdere personen
Van de 46 stemmen, Is de score 4.5 s (gemiddeld)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *