De uitvaartverzekering voor studenten

uitvaartverzekeringen informatie voor studenten
 • Deel dit

  18-april-2017 | Bart Moore | 19 x aanbevolen
  leestijd Leestijd: 3 min. Beluister dit artikel.

  Wil jij een uitvaartverzekering voor studenten afsluiten? Wanneer je nog een student bent denk je waarschijnlijk nog niet aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Maar misschien wil jij je er toch alvast in verdiepen. Een uitvaart zal altijd veel geld kosten, daar kun je jezelf dus maar beter voor verzekeren. Als student heb je het waarschijnlijk niet breed, maar een uitvaartverzekering hoeft niet veel te kosten. Monuta heeft bijvoorbeeld ook een goedkope uitvaartverzekering voor studenten.


  Studentenkorting op een uitvaartverzekering

  Studentenkorting op een uitvaartverzekering wordt door geen enkele verzekeraar aangeboden. Wel zijn er verzekeringen die op een specifieke doelgroep gericht zijn maar je kunt natuurlijk elke uitvaartverzekering kiezen.

  Toch is het verstandig om tijdens je studie een uitvaartverzekering. Waarom zou een uitvaartverzekering afsluiten vraag je jezelf natuurlijk af wanneer er toch geen studentenkorting te halen is? Een goede reden is dat de premies veel lager zijn wanneer je jonger bent. Voor jou, als student, is het afsluiten van een uitvaartverzekering veel goedkoper dan voor senioren.

  Premie van de student uitvaartverzekering

  Wanneer je als student al een uitvaartverzekering afsluit krijg je dus geen studentenkorting. Maar dankzij je leeftijd is de premie zeer laag. Voor iets boven de 1 euro per maand kan je al verzekerd zijn. Voor zo weinig geld ben je dus al voor jouw uitvaart verzekerd, en kun jij jouw nabestaanden eventuele kosten besparen. Voor dit geld heb je later een simpele uitvaart, als je meer wensen hebt dan stijgt de premie.

  Welke uitvaartverzekering kies je als student?

  Je moet natuurlijk wel weten wat voor soort uitvaartverzekering je wilt afsluiten, Een optie is een uitvaartverzekering die bepaalde diensten en producten verzekert. Deze soort noemen we de natura verzekering. Wanneer je houd van keuze vrijheid is een kapitaal verzekering meer jouw ding. Je spaart hierbij een bepaalt geldbedrag op, dit bedrag zal aan jouw nabestaanden beschikbaar worden gesteld zodat zij jouw uitvaart kunnen regelen.

  Het vergelijken van verzekeringen

  Als student weet je wel dat jij goed met geld om moet gaan. Dit geldt dus ook voor het uitkiezen van een uitvaartverzekering, je moet kijken waar je het meeste voordeel kunt behalen. Je wilt dan ook een goedkope uitvaartverzekering hebben.

  Wanneer je verschillende uitvaartverzekeringen vergelijkt kom jij er vanzelf achter dat er veel geld te besparen valt. Toch is het slim om niet alleen naar de premie te kijken bij het vergelijken. De voorwaarden van de verzekering zijn ook zeker niet onbelangrijk. De voorwaarden moeten natuurlijk wel aan jouw wensen voldoen, Een uitvaartverzekering afsluiten doe je gewoonlijk maar één keer in je leven.

  Wat kost een uitvaart?

  Een uitvaart kost gemiddeld rond de 7000 euro. Dit bedrag hangt natuurlijk grotendeels af van de wensen die je hebt. Wanneer jij jouw wensen meeneemt kun je een grove berekening maken van de prijs die je voor jouw uitvaart betaalt. Wanneer je geen simpele uitvaart wilt en wel veel wensen hebt stijgt de premie uiteraard. Met de tool hier beneden kun je snel berekenen hoeveel jouw gewenste uitvaart zal koste zonder dat je het internet moet afstruinen. Je hoeft maar enkele vragen in te vullen zodat de kosten voor de uitvaart berekend kunnen worden. Als je toch bezig bent kun je in principe meteen een uitvaartverzekering afsluiten.

  Zelfs voor studenten is het belangrijk om een uitvaartverzekering te hebben. Al zijn er genoeg studenten die denken van niet. Het is natuurlijk zo dat wel allemaal een keer sterven. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. Een uitvaart kost veel geld en met een kleine premie per maand kun jij je goed verzekeren. Deze website is in het leven geroepen om studenten te informeren over de uitvaartverzekering of de overlijdensrisicoverzekering.

  Via onze site worden jongeren en studenten geïnformeerd over één van de belangrijkste verzekeringen van het leven, een uitvaartverzekering.


 • € 7000,-
  Vrij te besteden:
  € 2500,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 48% gekozen
  € 8500,-
  Vrij te besteden:
  € 3000,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 25% gekozen
  € 8000,-
  Vrij te besteden:
  € 8000,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 22% gekozen
  € 7666,-
  Vrij te besteden:
  € 1000,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 4% gekozen
  € 7000,-
  Vrij te besteden:
  € 2500,-
  Kinderen
  Niet mee verzekerd
  Meer informatie Door 2% gekozen
  € 7000,-
  Vrij te besteden:
  € 2500,-
  Kinderen
  Wel mee verzekerd
  Meer informatie Door 48% gekozen
 • Deel dit

  Dit artikel beluisteren

  Dit artikel kun je beluisteren. Zo hoeft je dit artikel niet te lezen.

  Uw mening telt!
  Deel uw reactie met anderen!

  Laat ons weten wat u van dit onderzoek uitvaartverzekeringen 2017 vindt. Kunt u zich hierin vinden? Laat het ons weten

  Beoordeling

  Deel dit

  Beoordeel dit op uitvaartverzekering vergelijken:

  De uitvaartverzekering voor studenten
  Van de 9 stemmen, Is de score 4.4 s (gemiddeld)