[broodkruimel3 homeurl=”http://uitvaartverzekeringenvergelijken.net/” homename=”Home” childurl=”http://uitvaartverzekeringenvergelijken.net/info-uitvaartverzekering/” childname=”Informatie uitvaartverzekering” posturl=”http://uitvaartverzekeringenvergelijken.net/info-uitvaartverzekering/kapitaal-uitvaartverzekering/” postname=”Kapitaal Uitvaartverzekering”][/broodkruimel3]

Kapitaal uitvaartverzekering

Als er zoals afgesproken, het geldbedrag uitgekeerd zal worden aan uw nabestaanden, praten we over een kapitaal uitvaartverzekering. Een kapitaal uitvaart verzekering die na het gegeven moment van overlijden, het geldbedrag uitkeert aan (uw) nabestaanden. Wel is dit anders vergeleken met de natura uitvaartverzekering waar producten en of diensten geleverd wordt door de uitvaartverzekeraar.

kapitaal plaatje

De nabestaande kunnen met dit verzekerde geldbedrag, uw / de uitvaart zelf indelen zoals u / zei dat willen. Het is niet verplicht volgens de wet dat nabestaanden het geldbedrag aan uitvaart gaan / moeten gebruiken. In het geval dat het verzekerd bedrag lager is dan de uitvaart zelf, moeten de nabestaanden het resterende bedrag zelf betalen. Als u een kapitaal uitvaartverzekering wilt afsluiten, beslist u in feite hoeveel geld er verzekerd is bij het uitkeren, om de kosten van uw uitvaart te bekostigen. Sommige uitvaartverzekeringen geven nabestaanden een korting, bij een bepaalde uitvaart verzorger.

Voordelen kapitaal uitvaartverzekering

  • Nabestaanden kunnen het verzekerd bedrag zelf vrij besteden.
  • Kinderen tot 18e leeftijd zijn gratis meeverzekerd.
  • Voor Maximale flexibiliteit
  • vrije keuze van uitvaartondernemer
  • Premies zijn lager wanneer u betaalt waarvoor u zelf kiest

Hoe is de berekening van kapitaaluitvaartverzekering

Een kapitaal uitvaartverzekering heeft in de ‘volksmond’ diverse benamingen, zoals ‘sommen’ of ‘geld uitvaartverzekering’. Feitelijk zijn er dus veel overlappingen van bepaalde namen die wij of verzekeraars geven aan een uitvaartverzekering. Wij gebruiken de benaming ‘kapitaal uitvaartverzekering’ omdat dit door het meest van de personen in Nederland wordt gebruikt.

Met een uitvaartverzekering in kapitaal, wordt het verzekerd bedrag uitgekeerd na overlijden. Er wordt dus eigenlijk niets veder gedaan dan alleen het geld storten. Indien u daarvoor kiest kan er dus veel zorgen, lasten ofwel werk uit handen genomen worden. Dan kunt u het beste voor een natura uitvaartverzekering kiezen. Met dit geld dat is verzekerd, keren de uitvaartverzorger het bedrag uit en kunnen kosten als de uitvaartverzorger betaald worden.

kapitaal uitvaartverzekering

Hallo! Uw mening over een uitvaartverzekering helpt ons en andere mensen. Bijvoorbeeld mensen die meer willen weten over een bepaalde uitvaartverzekering. Ook u bent waarschijnlijk ooit geholpen door het lezen van reviews op bepaalde websites? Een review van andere helpt u zien wat de kwaliteit is van de verzekeraar en wat andere klanten hun ervaringen zijn.

Delen op socialmedia

Op de website komen

Hallo! Ik bewaak uw downloads van de uitvaartverzekering….

Kies hieronder
monutaDelaArdantayardennuvemaaxent

“onze adviseur bij dit soort uitleg…”

Belangrijk

Als u een kapitaal verzekering voor een uitvaart gaat afsluiten, is het nuttig of handig om te realiseren welke wensen u heeft en hoe de hoogte van de gemaakte kosten van diensten of producten ongeveer gaan oplopen. Waarom u dit moet weten? Hiermee voorkomt u, oververzekering of dat u bent onderverzekerd. Alsmede een belangrijk punt, is om proberen een indicatie te maken of uw uitvaart wensen over een aantal jaar nog steeds dezelfde wensen zijn en wat de kosten over een aantal jaar zal zijn.

Waardevast uitvaartverzekering

Een kapitaal uitvaartverzekering dient waardevast te zijn. Dit betekent dat een uitvaartverzekering word aangepast door jaarlijkse indexatie en de inflatie van de euro, waardoor uw begrafenis of crematie in de toekomst gewoon betaald kan worden.

Een uitvaart- kapitaalverzekering afsluiten.

Een uitvaart- kapitaalverzekering afsluiten.
U moet voor als u een kapitaal verzekering wilt sluiten voor uw begrafenis / plechtigheid, goed in gedachte houden: dat uw nabestaanden met het verzekerd bedrag alles moeten regelen. Soms kan dat een onverwachte zware taak zijn. Het beste kunt u uw nabestaanden erbij betrekken voordat u een keus wilt maken. Als u een kapitaal uitvaartverzekering kiest, moet u dat nooit ten nimmer over haast kiezen.

Bekijk aanbod uitvaartverzekering »Vergelijk de uitvaartverzekeringen »