De grafkosten zijn per gemeente en plaats verschillend. Bekijk super snel en eenvoudig welke kosten je betaald in het algemeen, per persoon of per twee personen. Je kunt in de rechterkant zoeken op gemeenten. Ook dus op de regio en per plaats. We hebben deze data van professionals.

Bekijk de grafkosten per gemeente nu direct >

Grafkosten stijgen

De bedragen in de tabel zijn gebaseerd op het onderzoek van monuta, in de maand februari 2016. Deze gegevens die je per gemeente kan bekijken zijn bedragen. Deze bedragen geven een indicatie van de grafkosten. De bedragen in deze meter zijn gebaseerd op onderzoek in de maand februari van 2016 en geven een indicatie van de kosten van een graf. De website en Monuta kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van de uitkomst van deze Grafkostenmeter.

De grafkosten in jou gemeente bekijken?

LET OP:
Als de tabel niet in één keer wilt laden is dit waarschijnlijk omdat een groter databestand wordt opgehaald. Druk in dat geval op het rode kruisje en probeer het nog een keer. Waarschijnlijk lukt het dan wel.

Dit onderzoek is zorgvuldig uitgevoerd. Toch zijn fouten of typ foutjen niet uitgesloten. Opmerkingen kunnen doorgegeven in het contactformulier

Grafkosten per gemeente totaal – bereken online
Van de 4 stemmen, Is de score 4.8 s (gemiddeld)

Meer

Belangrijke Paginas


Monuta
Yarden
Dela
Nuvema
Ardanta
– Budgetuitvaartpolis