[broodkruimel3 homeurl=”http://uitvaartverzekeringenvergelijken.net/” homename=”Home” childurl=”http://uitvaartverzekeringenvergelijken.net/info-uitvaartverzekering/” childname=”Informatie uitvaartverzekering” posturl=”http://uitvaartverzekeringenvergelijken.net/info-uitvaartverzekering/combinatie-uitvaartverzekering/” postname=”Combinatie Uitvaartverzekering“][/broodkruimel3]

Een combinatie uitvaartverzekering, wat is dat?

Een combinatie uitvaartverzekering is een verzekering voor de uitvaart en welk is opgebouwd uit twee soorten uitvaartverzekeringen. Een kapitaal en Natura uitvaartverzekering. Deze uitvaartverzekering wordt ook wel is een ‘sommen’ of ‘natura sommen’ uitvaartverzekering genoemd. Met een combinatie uitvaartverzekering verzekerd u zich voor de uitvaartdienst dat geleverd wordt via de natura verzekering. Voor extra kosten wordt het kapitaal van de kapitaal- uitvaartverzekering gebruikt Het rest bedrag wordt dan uitgekeerd. Niet elke verzekeraar accepteert een combinatie uitvaartverzekering.

Indien u een combinatie uitvaartverzekering gaat afsluiten

Het grootste deel van de mensen kiest voor een natura uitvaartverzekering of kapitaal uitvaartverzekering. Uiteraard als u wilt kunt u ook een combinatie verzekering afsluiten. Helaas kunt u een combinatie uitvaartverzekering niet bij iedere uitvaart- verzekeraar afsluiten. In feite is een combinatie verzekering een combinatie van twee uitvaartverzekering soorten.

Vergelijk Combinatie uitvaartverzekeringen

Indien u een combinatie uitvaartverzekering gaat kiezen, raden wij u altijd aan een aantal verschillende verzekeraars met elkaar moeten vergelijken. U zult zien dat de voorwaarden en de premies van elkaar zullen verschillen ten opzichte van elkaar. U kunt de links naar de voorwaarden- brochures etc ook vinden, per uitvaartverzekering vinden. Heeft u genoeg factoren vergeleken? Kunt u op onze website ook een uitvaartverzekering online afsluiten.

Dus in het kort…

Het bedrag dat wordt uitgekeerd in geld aan nabestaanden is uiteindelijk vrij te besteden. Als het maar wel aan de uitvaart besteed wordt. Een combinatie verzekering is voor mensen die een natura- verzekering willen afsluiten maar ook extra wensen, ideälen- en eisen hebben, daarvoor is ook extra geld nodig. Een combinatie verzekering zal de nabestaanden doorgaans niet met extra kosten van uw crematie of begrafenis achter blijven, omdat u goed verzekerd bent voor de uitvaart.

Combinatie Uitvaartverzekering

beoordeel uitvaartverzekering

Indien u een combinatie uitvaartverzekering heeft afgesloten, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd, en soms zelfs langer

Delen op socialmedia

Op de website komen

Hallo! Ik bewaak uw downloads van de uitvaartverzekering….

Kies hieronder
monutaDelaArdantayardennuvemaaxent

“onze adviseur bij dit soort uitleg…”

Bedenktijd Uitvaartverzekering

Indien u een combinatie uitvaartverzekering heeft afgesloten, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd, en soms zelfs langer. U heeft deze periode om de uitvaartverzekering kosteloos te annuleren. Tijdens deze bedenktijd kunt u dus afzien van de afgesloten uitvaartverzekering. Als u al vooraf premie heeft betaald, betaald de uitvaart verzekeraar dit bedrag teruggestort naar het bankrekeningnummer dat bekend is.

Met een combinatie verzekering zullen de nabestaanden doorgaans niet met de extra kosten van uw begrafenis of crematie achterblijven omdat u goed verzekerd bent voor uw uitvaart.

Meer weten?

Meer soortenAanbod uitvaartverzekering